tiistai 7. tammikuuta 2014

Uusivuosi

Uutenavuotena vietin aikaani melko paljon töissä. Viimeinen päivä joulukuuta kun raketit paukkuivat olin lähdössä töistä kämpille päin. Niinpä matkalla näinki torin kohilla oikeenki näyttäviä raketteja. Luulinpa että kämpillä odottaa iso lössi hönötinttejä, mutta he olivat karanneet ja jättäny mulle vaa herkut. No kerkesinpä siinä käymään sopivasti työ hiet suihkuttelemasa pois. Sittenpä he saapuivat oulunsalosta takas tänne meijjän raitille. Semmosia tosi ihanniii ihmisii<3 Jotka piristi mun uuttavuotta tosi paljon! Ja lissää väkiä tuli ku yö meni etiäpäin. Ja eihä sitä paljo päässytkään nukkumaan. Kello tais olla siellä kuuden paikkeilla kunnes tääki typykkä koitti alkaa nukkumaan. Taisipa se uni vihdoin tulla ja sai muutaman tunnin nukuttua kunnes hälyvieraat alkoivat hälyämään ja toeniki pomppas ylös ja ei muutako kello yksi työt kutsuvat jälleen. Ja eihän niitä rakkaita murusia jäänyt ku se seittemän tänne yövierailulle + minä ja ihana kämppikseni.


 Siinäpä niitä tyttöjä sisarrupedissä nukkuu ja loput kammarissa. Samalla näkkyypi meijän joulusta    olohuonetta.Sotkuinen mutta herkullinen pöytä. Muistettiin vähä posettaakki kämppiksen kaa. Ja joku hullu tuli taakse.  Ja tässäpä vielä tekemänin kolmen suklaan hyytelökakku.Tästäpä on hyvä jatkaa vuotta 2014. Ja hyvää alkanutta vuotta teillekki!
Palataanpa ehkä astialle jälleen.

2 kommenttia:

  1. Niilläpä ollu touhukasta :) hieno tuo kakun koristelu, joskus tehny itekki tuollain mut ei oo pitkään aikaan muistanu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo koitinpa minäki tuota kakkukoristelua ekan kerran ja varmaan joskus toistekki käytän :)

      Poista