perjantai 10. tammikuuta 2014

Kirppareilla! ! !

Tämä viikko on ollut lepponen. Oon ennen ilta töitä saanut aikaseksi käytyä kirppareilla :o ja monen moisessa kaupassa kun yksi ihana ystävätär on vieraillut meillä monena päivänä ja ollaan ajeltu pitkin Oulua.
 No tulipa taas todetuksi että ei musta kirpparin rakastajaa tule. Ekalla kirpparilla tuli heti pää kipeäksi ja tosi ihana olo siis voi että!!  Toka kirppis oli jo vähän viihyttävämpi ja ostinpa sieltä jopa yhden valkoisen toppaliivin.

Semmoseltapa se näyttää päällä.


Tämmöiset lyhdyt ostin myös kirpparilta parvekkeelle. Siellä oli muutamia iha upo uusia tavaroita ja miten bongasinkaan kirpparilta juuri nämä...
Vielä tänne loppuun vähän joululahjoja. Siinä on aamutakki ja aamutossut jalassa. Ja kaapista löytyy vielä kylpytakki joka sekin on joululahja. Joten ehkäpä sitä vähä aikaa pärjää näillä. :)
Joululahjaksi sain myös lämpömittarin joten nyt osataan laittaa lämpimästi vaatetta päälle ku pihalle mennään!!! Kiiitos joulupukki ku tiedät mitä mie tarvihen. Ens jouluna nähhään taas.

2 kommenttia:

  1. Kirpparit on nii hyviä..riippuu tietenki kirpparista..vaikka täälä niiltä ei tahokkaa mitää löytyy :P hieno liivi :) - Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo on on tosi parhaita :P no on tuo kiva tuo liivi tänk juu: )

      Poista