tiistai 21. tammikuuta 2014

Kyläilyä melkein niinku hotellissa !

Tereveppä terve!
Tässäpä sitä ollaa vähä niinku lyhyellä lomalla. Ja sit oliki helppo työporukan kans pittää iltakahveet.
Mutta eipä oo tullu käytyä ennen tämmösessä kerrostalossa. Melko luksusta. Siellä oli näköalahissi, viherkasveja mahottomasti, penkkejä käytävillä että varmaan saa ihailla niitä kukkasia. Siellä oli kuulemma joku pieni kirjasto ja muutamia kuntolaitteitakin alakerroksessa.
Yritin napata muutaman kuvanki mutta tuli vähä huonolaatusia ku oli vähän pimeää enkä nähnyt siellä mistä olis valoja saanut . Ei varmaan saakkaan että olis vähän tunnelmallisenpaa siellä.  Kelpais asustella! eiks vaan :)
  Miia laittoin mun hiukset sinne! Kiitos paljon <3
Kylymää

Viime viikolla pakkasta ulkona se kakskymmentä. Me miian kans yks ilta joogailtiin ja sen jälkeen nakattiin turkikset päälle ja käveltii tuonne tuiraan. Ja mitäs me siellä tehtiiin No mehä nakattii vaatteet melkeen pois ja mentiin ihanan raikkaaseen avantoon.
Ja sen jälkee ainaki jalat oli lämpimät vaikkei heti uskoiskaan. Varpaitten päälle oiski voinu laittaa kymmenet villasukat ku niitä vähä paleli mutta eikait siinä nehän on aina kylmät nii samakait se.. Joten nyt ei auta mennä ku ostamaan avantotossukaiset! Koska tämähän on meijän uusin yhteinen harrastus.
 

Siellä sitä ollaa vaikka vähä huonosti näkkyypi. Kylmävesihöyry huuui!
Kaiken kaikkiaan oli kyllä niin kiva käyvä!!! Suosittelen lämpimästi teillekki jos vain on mahis käyvä.


tiistai 14. tammikuuta 2014

Meijän kämppä

Täällä kämpässä viihtyy. Huippu kämppis ja meijän näköisesti sisustettu. Voisin vaikka illat ja päivät istua täällä koska mun silmiin sopivia värejä on täällä.
Jos tuntee yksinäiseki ja tylsäksi olon ei tarvi kun aukasta olohuoneen verho niin näet vilinää ja vilskettä, jotka ei kuitenkaan liiaksi sisälle kuulu jos haluaa nauttia rauhaisesta elämästä. Tämä vilinää ja vilskettä paikka on torin yksi parkkipaikka. Siellä joskus voi nähdä vaikka oikeenki hienoja autoja tai AUTON joka voipi olla valkoinen audi<3 ;)
Meijän olohuone.
Kolme säkkituolia nurkassa. Ne on ihan parhaita. Voi vaikka ottaa pienet päiväunet.
Keskellä matto, joka saatiin piristämään olohuonetta uutenavuotena.


Tässä on puusohva, jolle löyty hyvä paikka tästä nurkasta.

Vessan pyyhkeet ja niiden kyltit :) tulkaahan vain käymään meillä niin saatte miettiä mihin haluatte kuivata kätenne.Näihin tunnelmiin päätän tämän. Mukava kirjotella täällä lämpimässä sisällä juttuja blogiin ku mennä tuonne ulos kylmään pakkaseen ;)
 Mukavia pakkaspäiviä teille kaikille!

perjantai 10. tammikuuta 2014

Kirppareilla! ! !

Tämä viikko on ollut lepponen. Oon ennen ilta töitä saanut aikaseksi käytyä kirppareilla :o ja monen moisessa kaupassa kun yksi ihana ystävätär on vieraillut meillä monena päivänä ja ollaan ajeltu pitkin Oulua.
 No tulipa taas todetuksi että ei musta kirpparin rakastajaa tule. Ekalla kirpparilla tuli heti pää kipeäksi ja tosi ihana olo siis voi että!!  Toka kirppis oli jo vähän viihyttävämpi ja ostinpa sieltä jopa yhden valkoisen toppaliivin.

Semmoseltapa se näyttää päällä.


Tämmöiset lyhdyt ostin myös kirpparilta parvekkeelle. Siellä oli muutamia iha upo uusia tavaroita ja miten bongasinkaan kirpparilta juuri nämä...
Vielä tänne loppuun vähän joululahjoja. Siinä on aamutakki ja aamutossut jalassa. Ja kaapista löytyy vielä kylpytakki joka sekin on joululahja. Joten ehkäpä sitä vähä aikaa pärjää näillä. :)
Joululahjaksi sain myös lämpömittarin joten nyt osataan laittaa lämpimästi vaatetta päälle ku pihalle mennään!!! Kiiitos joulupukki ku tiedät mitä mie tarvihen. Ens jouluna nähhään taas.

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kiinalaisessa

Tänään kävin toista kertaa kiinalaisessa ravintolassa syömässä. Buffet pöydästä sai ottaa mitä ikinä lysti ja tottakai söin isonpienenmahani täyteen hyvvää ruokaa.

NaM NaM nam!! siinä se vielä odotti minua !Jälkiruokana joimme kahvia ja teetä näin ihanista kupeista. Ja lisäksi oli jälkiruokana oikeen herkullista kääretorttua ..... (valmis kaupan kääretorttu, tais tällä tytöllä jäähä syömättä se...vaikka makee maistuuki)
Lopuksi tänne vielä että olin kerranki niiin reipas että tein kasvisfetapihvejä.

Ja taisinpa syödä jälkkärinä meijän ite tekemän mehujäätelön ;)


tiistai 7. tammikuuta 2014

Uusivuosi

Uutenavuotena vietin aikaani melko paljon töissä. Viimeinen päivä joulukuuta kun raketit paukkuivat olin lähdössä töistä kämpille päin. Niinpä matkalla näinki torin kohilla oikeenki näyttäviä raketteja. Luulinpa että kämpillä odottaa iso lössi hönötinttejä, mutta he olivat karanneet ja jättäny mulle vaa herkut. No kerkesinpä siinä käymään sopivasti työ hiet suihkuttelemasa pois. Sittenpä he saapuivat oulunsalosta takas tänne meijjän raitille. Semmosia tosi ihanniii ihmisii<3 Jotka piristi mun uuttavuotta tosi paljon! Ja lissää väkiä tuli ku yö meni etiäpäin. Ja eihä sitä paljo päässytkään nukkumaan. Kello tais olla siellä kuuden paikkeilla kunnes tääki typykkä koitti alkaa nukkumaan. Taisipa se uni vihdoin tulla ja sai muutaman tunnin nukuttua kunnes hälyvieraat alkoivat hälyämään ja toeniki pomppas ylös ja ei muutako kello yksi työt kutsuvat jälleen. Ja eihän niitä rakkaita murusia jäänyt ku se seittemän tänne yövierailulle + minä ja ihana kämppikseni.


 Siinäpä niitä tyttöjä sisarrupedissä nukkuu ja loput kammarissa. Samalla näkkyypi meijän joulusta    olohuonetta.Sotkuinen mutta herkullinen pöytä. Muistettiin vähä posettaakki kämppiksen kaa. Ja joku hullu tuli taakse.  Ja tässäpä vielä tekemänin kolmen suklaan hyytelökakku.Tästäpä on hyvä jatkaa vuotta 2014. Ja hyvää alkanutta vuotta teillekki!
Palataanpa ehkä astialle jälleen.

Elämäni ensimmäinen blogi kirjoitus

Hellurei!

Empä tiiä ossaanko kirjottaa mittään tänne mutta kuhan nyt huvikseni tein tylsänä iltana tämmöisen blogi kokeilun. Sen näkkee myöhemmin jaksanko tämmöistä pittää. Olkoon vaikka 2014 vuodelle tämmöinen alotus.
Tarkotukseni on kirjottaa vain mitä päähän juolahtaa. Ehkäpä pinkistä sisustuksesta ja joskus jos sattuu jotaki hyvvää leipasemaan niin voi tänne päätyä.. :) niinku otsikkokin vähän kertoo. Ja tietty kuvia nakkelen muutami tännepäi.
Sepä riittää tältä erää.

Kiitos moi hei! :)